De beste basis voor het aanleggen van jouw droominterieur

Geweldig zijn ze, al die mooie interieurplaatjes. Toch horen we te vaak van onze bezoekers dat ze niet vooruit komen in het creëren van hun droominterieur. Dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn, vinden wij. En daarom hebben wij iets bedacht...
"Ik had zoveel ideeën en stijlen in mijn hoofd dat ik niet goed meer wist hoe ik het in de praktijk moest brengen. Je hebt zoveel mooie dingen tegenwoordig, maar niet alles past binnen jouw interieur. Dankzij de hulp van Makeover kon ik stap voor stap keuzes maken die er toe hebben geleid dat ik een mooi geheel heb bereikt."

Lisette

“Zelf had ik wel ideeën maar miste ik de motivatie en het doorzettingsvermogen om het ook echt uit te voeren. Ik zag wel een totaalplaatje, maar wist niet waar ik moest beginnen en had het gevoel dat ik daar helemaal geen tijd voor had. Makeover Member heeft me geholpen het behapbaar te maken. En het is echt leuk!” 

Josephine

Met Makeover 'Snelle Start' kan iedereen, vanuit het niets, zijn of haar droominterieur aanleggen.

Wij hebben Makeover 'Snelle Start' gemaakt zodat jij direct kunt starten met het aanleggen van jouw droominterieur. Zelfs als je nog niet precies weet wat je wilt.

Met ons handige Stappenplan ontdek je razendsnel welke interieurkeuzes bij jou passen en maak je je voorkeuren visueel. Zodat je precies weet hoe jouw interieur er uit komt te zien en zo miskopen of andere verkeerde beslissingen voorkomt.

Vervolgens kun je met de informatie uit het stappenplan je Moodboard invullen. Als je dat hebt gedaan, merk je meteen hoe leuk je interieur er al uit komt te zien!

Dit hoef je niet eens alleen te doen. Want elke stap die je zet, kijken onze experts met je mee.

Hoe ziet Makeover 'Snelle Start' eruit en hoe gaat dit je helpen?


Leuk en leerzaam!

Zowel het stappenplan als het maken van een moodboard is makkelijk én leuk!

Persoonlijk

Ontdek je persoonlijke droomstijl met behulp van onze handige stijlquiz en ontwerp een stijl die perfect bij jou past!

Mix & match je droomstijl

Creëer je unieke stijl identiteit met onze mix & match tips en bewaak eenvoudig eenheid in je interieur.

Koop spullen die je écht leuk vindt

Omdat je door het stappenplan en moodboard veel beter weet wat bij je past, voorkom je miskopen!

Direct te gebruiken

Als je het stappenplan doorloopt en je moodboard maakt, kun je daarna direct beginnen met het uitkiezen van de kleuren, meubels en accessoires!

Altijd hulp om de hoek

Je kunt op ieder moment advies inwinnen bij de stylisten van Makeover. Dit zit inbegrepen bij de prijs!

"'Ik denk dat iedereen ongeacht smaak zijn of haar droominterieur met Makeover kan waarmaken, doordat je je eigen ideeën uitvoerbaar kunt maken d.m.v. tips, opdrachten, persoonlijke feedback en antwoorden op je vragen. Een mooi alternatief voor dure interieur stilisten. Mij heeft het zeker geholpen!"

Mike

“Toen ik Snelle Start voorbij zag komen, hoopte ik dat dit mij kon helpen met het krijgen van een interieur dat compleet voelt. Ze nemen je mee door iedere fase van de makeover, zodat je over alles na moet denken en hier keuzes in moet maken, hierdoor kun je niets vergeten.” 

Brigitte

Onze missie met 'Snelle Start'...

MakeOver.nl is dé plek waar je komt voor interieur inspiratie, ideeën en producten voor het creëren van je ideale thuis. Met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers, durven wij met trots te zeggen dat wij het grootste interieur inspiratie platform zijn. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel mensen wij helpen met ideeën en tips om hun eigen interieur makeover te doen.

Toch krijgen wij in de gesprekken die wij dagelijks met bezoekers hebben vaak te horen dat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen, wanneer ze met hun interieur aan de slag willen. Ze zien door de bomen het bos niet meer, weten niet wat echt bij hén past of vinden het lastig knopen doorhakken in de interieurkeuzes die ze te maken hebben.

Precies voor die mensen hebben wij Makeover 'Snelle Start' gemaakt. Wij geloven er namelijk heilig in dat een droominterieur voor iedereen mogelijk kan zijn. Een huis dat helemaal bij je past. Waar je elke dag weer blij van wordt. In kan genieten en tot rust kan komen. Dan is een huis niet alleen een huis, maar ook echt een thuis. En dat gunnen we iedereen!

Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met je interieur!

Je krijgt nu toegang tot 'Snelle Start' voor slechts €15 (i.p.v. €55).

Let op: dit aanbod geldt alleen nu. Zodra je deze pagina wegklikt, is het aanbod verlopen. Het is dus écht voor snelle starters.

Veelgestelde vragen over 'Snelle Start'


Voor wie is 'Snelle Start'?

'Snelle Start' is geschikt voor iedereen die zélf aan de slag wilt met zijn of haar interieur. Vind jij het leuk om echt met je interieur aan de slag te gaan en wil je hier - met onze hulp - direct mee starten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Hoe werkt 'Snelle Start'?

Na betaling ontvang je automatisch een login voor onze online omgeving, waarin je 'Snelle Start' vindt, verspreid over 2 modules met hierin het stappenplan verdeeld over in totaal 9 lessen. Je kunt de modules doorlopen op je eigen tempo en zo vaak als je wilt, want je krijgt levenslang toegang. Ook krijg je toegang tot de Makeover online community, waarin onze experts elke dag klaarstaan om jouw prangende interieurvragen te beantwoorden.

Ik ben niet zo goed in online, kan ik dan wel meedoen?

Na betaling ontvang je automatisch een login voor onze online omgeving, waarin je 'Snelle Start' vindt, verspreid over 2 modules met hierin het stappenplan verdeeld over in totaal 9 lessen. Je kunt de modules doorlopen op je eigen tempo en zo vaak als je wilt, want je krijgt levenslang toegang. Ook krijg je toegang tot de Makeover online community, waarin onze experts elke dag klaarstaan om jouw prangende interieurvragen te beantwoorden.

Kan ik dit wel zelf? Ik twijfel of ik genoeg gevoel voor smaak heb / Heb zoveel ideeën dat ik er toch niet uitkom

In principe vinden wij dat iedereen smaak heeft. Je gaat namelijk aan de slag met JOUW droominterieur. Tijdens het hele proces zijn wij er om jou te helpen de keuzes te maken die bij jou passen. Ook als je het lastig te bepalen vindt wat jij precies mooi vindt. Met onze hulp kom je daar zeker uit.

Is mijn huis hier wel geschikt voor?

Elk huis is geschikt voor een makeover met snelle start! Of je nu groot woont of klein, hoog of laag, oud of nieuw. Je bepaalt zelf met welke ruimte(s) je aan de slag wilt en je gaat visualiseren wat voor jou belangrijk is. Pas als je visie helder is, kan je verder met de volgende stappen in het proces. En die visie helder krijgen, dat is 'Snelle Start'!

Ik heb niet zo heel veel tijd. Heb ik hier dan wel iets aan?

Je kunt de inhoud van de 'Snelle Start' modules op elk gewenst moment raadplegen. Wanneer en hoe lang je dat doet, is dus helemaal aan jou. Wel raden we je aan om echt tijd vrij te maken als je met je droominterieur aan de slag wilt. Als je het goed wilt doen, zal 'Snelle start' gedurende enkele weken zo'n 1 tot 4 uur van je tijd in beslag nemen.