Makeover Member

Ontdek de geheimen van interieur professionals voor het creëren van je droom interieur

Toegang tot de beste tips van onze interieur stylisten. Voor jou persoonlijk. Elke dag weer!

Online kun je eindeloos veel inspiratie vinden voor je interieur. Maar hoe voorkom je dat je blijft hangen in enkel mooie plaatjes zoeken? Hoe maak je keuzes die bij jou passen? En hoe ga je over tot actie om zo je interieur om te toveren tot jouw droomhuis? Een plek waar je blij van wordt, elke dag weer, en waar je je helemaal thuis voelt?

De afgelopen jaren hebben we met onze online artikelen meer dan een miljoen mensen geïnspireerd op het gebied van interieur. Werk dat wij het liefste doen. Helemaal omdat we elke dag weer opnieuw zien hoe mensen met onze interieur inspiratie hun eigen interieur mooier, leuker en sfeervoller maken.

Toch lukt dat niet altijd. Sommigen van onze bezoekers hebben al honderden website afgestruind en bakken interieur inspiratie opgedaan, om vervolgens met al die inspiratie te blijven zitten. Door de bomen het bos niet meer te zien. Geen idee meer te hebben wat ze willen en hoe dit uit te voeren.

Want al die strakke interieurfoto's kunnen er op papier of een scherm best leuk uitzien. Maar wat past bij hen? En hoe kunnen ze wat ze op de plaatjes zien, vervolgens doorvoeren in hun eigen (naar eigen zeggen vaak doodnormale) huis?

Ja, we horen het keer op keer.  Niet iedereen voelt zich een interieur stylist. Of heeft zin om de hoofdprijs voor een stylist te betalen. Dat terwijl je van binnen weet dat je met het juiste advies, een zoveel leuker interieur kunt samenstellen.

Daarom hebben wij iets bedacht... 

...Makeover Member!

Het meest complete membership waarmee jij toegang krijgt tot jouw droominterieur dankzij de hulp van onze stylisten. Zonder dat dit je bakken met geld kost. 

Zo weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw ultieme makeover te verzekeren en zo jouw ideale inrichting te creëren. 


Het ultieme makeover stappenplan

Geen gedoe, ons stappenplan loodst je door alle belangrijke interieurkeuzes heen

Templates, moodboards en paletten

Inclusief de leukste moodboards, kleurpaletten en andere handige templates

Direct contact & mail support

Dagelijks toegang tot de hulp van onze experts via de member support, direct mail en de community

"Voor ik Makeover Member werd, had ik zoveel ideeën en stijlen in mijn hoofd dat ik niet goed meer wist hoe ik het in de praktijk moest brengen. Je hebt zoveel mooie dingen tegenwoordig, maar niet alles past binnen jouw interieur. Dankzij de hulp van Makeover kon ik stap voor stap keuzes maken die er toe hebben geleid dat ik een mooi geheel heb bereikt in mijn interieur.  "

Lisette

"Ik wist dat ik iets anders wilde met mijn interieur, nadat het al 12 jaar hetzelfde was, maar wat ik precies wilde wist ik niet. Zelf ben ik niet zo handig met programma’s, maar na contact met het team van Makeover.nl was ik er gerust op dat dit ook voor mij te doen was. Je wordt goed geholpen en kunt alle je vragen stellen. Ik ben nu super tevreden met mijn interieur en blij dat ik hier de hulp van Makeover bij heb gehaald."

Margot

Ben jij klaar om je huis eindelijk de langverwachte opfrisbeurt te geven waar je trots op kunt zijn?

Hoe ziet Makeover Member er uit en hoe gaat dit je helpen? 

Groots dromen

Geen droom te groot voor onze ambities, of de jouwe. Droom groots en samen maken we jouw dromen waar.

Moodboard magic

Hoe ziet jouw droombeeld er uit? Wij helpen jou je dromen door te vertalen op beeld, zodat je precies weet wat je gaat creëren.

Zorgeloos budgetteren

De ideale makeover begroting. Weet precies welke kosten in te ramen en werk budgetvriendelijk met onze tips.

Plannen als een pro

Maak je eigen woonplan en voorkom dat jij je makeover nog langer uitstelt. Met ons ga je zeker je lang gedroomde stappen zetten.

De frisse start

Maak een frisse start met jouw interieur verbouwing. Het beste begin waar je jouw dromen op kunt bouwen.

Zeeen van ruimte

Ontdek hoe je met een slimme indeling ruimte creëert in plaats van inlevert. Je huis hoeft niet groot te zijn om ruim te voelen.

De stevige basis

Leg de perfecte basis voor jouw droominterieur met onze vloeren module.

Geef kleur aan je interieur

Leer alles over kleur in je interieur en bepaal de juiste kleuren voor jouw interieur.

Lichtplan perfectie

Ontdek hoe je jouw interieur perfect in het licht zet. Want iedereen mag het zien!

Window dressing

Bepaal zelf wanneer je jouw interieur deelt met de buitenwereld en kleed je ramen passend aan met de juiste raamdecoratie.

Afstylen als een pro

Leg met de juiste accessoires de perfecte finishing touch aan je droominterieur.

Start vandaag nog met de aanleg van jouw droominterieur

Jaarlijks inspireren we meer dan 1 miljoen mensen met hun interieur. Dit is waarom wij je willen helpen...

MakeOver.nl is dé plek waar je komt voor interieur inspiratie, ideeën en producten voor het creëren van je ideale thuis. Met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers, durven wij met trots te zeggen dat wij het grootste interieur inspiratie platform zijn. Al die kennis hebben wij nu weten te bundelen in ons Makeover Membership, waarmee we het zo eenvoudig mogelijk maken om een interieur makeover te doen.

Wij geloven er namelijk heilig in dat een droominterieur voor iedereen mogelijk kan zijn. Een huis dat helemaal bij je past. Waar je elke dag weer blij van wordt. In kan genieten en tot rust kan komen. Dan is een huis niet alleen een huis, maar ook echt een thuis. En dat gunnen we iedereen! 

Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met je interieur!

Dit is wat klanten zeggen:

“Echt een aanrader! Zelf had ik wel ideeën maar miste ik de motivatie en het doorzettingsvermogen om het ook echt uit te voeren. Ik zag wel een totaalplaatje, maar wist niet waar ik moest beginnen en had het gevoel dat ik daar helemaal geen tijd voor had. Makeover Member heeft me geholpen het behapbaar te maken. En echt: ze maken zelfs de minder leuke onderdelen leuk!” 

Josephine

“Hoewel ik ergens best tevreden was, had ik al lange tijd het gevoel dat iets miste in mijn interieur. Toen ik Makeover Member voorbij zag komen, hoopte ik dat dit mij kon helpen met het krijgen van een interieur dat compleet voelt. Ze nemen je mee door iedere fase van de makeover, zodat je over alles na moet denken en hier keuzes in moet maken, hierdoor kun je niets vergeten. Ik vind het echt een hele fijne ervaring en het helpt me echt mijn eigen smaak kennen. Langzaam maar zeker wordt mijn huis niet langer een oké huis, maar een geweldig huis!

Brigitte

'Ik denk dat iedereen ongeacht smaak zijn of haar droominterieur met Makeover Member kan waarmaken, doordat je je eigen ideeën uitvoerbaar kunt maken d.m.v. tips, opdrachten, persoonlijke feedback en antwoorden op je vragen. Een mooi alternatief voor dure interieur stilisten. Mij heeft het zeker geholpen mijn interieur helemaal naar mijn hand te zetten!”

Mike

Krijg levenslang toegang tot de tips en ideëen van onze interieur professionals 

Veelgestelde vragen

Makeover Member is geschikt voor iedereen die zélf aan de slag wilt met zijn of haar interieur. Vind jij het leuk om echt met je interieur aan de slag te gaan en - met onze hulp - te leren dit zelf te doen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Je hoeft geen computergenie te zijn om het Makeover Membership te gebruiken, maar het is wel handig als je je een beetje comfortabel voelt met het gebruiken van online tools. Kun je met Facebook uit de voeten, dan kun je onze online omgeving ook zeker (leren) gebruiken.

In principe vinden wij dat iedereen smaak heeft. Je gaat namelijk aan de slag met JOUW droominterieur. Tijdens het hele proces zijn wij er om jou te helpen de keuzes te maken die bij jou passen. Ook als je het lastig te bepalen vindt wat jij precies mooi vindt. Met onze hulp kom je daar zeker uit.

Elk huis is geschikt voor een makeover! Of je nu groot woont of klein, hoog of laag, oud of nieuw. Met Makeover Member bepaal je eenvoudig met welke ruimtes je aan de slag wilt en pak je precies datgene aan, wat voor jou belangrijk is. Of dat nu een hele verbouwing is, of alleen nieuwe styling. Wij helpen je in elke stap van het proces.

Je hoeft geen gigantisch budget te hebben om een makeover te doen. Alleen al met een lik verf, een nieuwe indeling en wat spannende accessoires kun je al veel doen. Het is wel belangrijk dat je íets aan je interieur kunt besteden als je profijt wilt hebben van Makeover Member. Maar ook voor budgetvriendelijke oplossingen kun je bij ons terecht.

Je kunt de inhoud van het Membership op elk gewenst moment raadplegen. Wanneer en hoe lang je dat doet, is dus helemaal aan jou. Wel raden we je aan om echt tijd vrij te maken als je een makeover wilt doen. Afhankelijk van het aantal kamers dat je wilt stylen, zul je een tijdje ongeveer 1 tot 4 uur per week bezig zijn om je droominterieur te creëren. 

Wacht niet langer en word vandaag nog Makeover Member!

Heb je vragen, neem contact met ons op via cynthia@makeover.nl


Copyright © 2021 Makeover.nl. Alle rechten voorbehouden.